Friday, October 3, 2008

Yine Tesla ve farklı bir yorum

Nicola Tesla'yla 1999 depremi sonrası tanıştım, tanıştım diyorum çünkü o aralar bir çok spekülasyon vardı depremin oluşu ile ilgili bunlardan biride Harbb Teknolojisi diye birşeydi. Amerikalıların bu teknolojiyi kullanarak bu depremi yarattıkları söyleniyordu .Nasıl mı? İşte burada ortaya Nicola Tesla çıkıyordu. Daha doğrusu onun geliştirdiği bir teknik. İşte ayrıntılar:
Tesla düsük frekansli elektromanyetik ısınımla yüksek enerji transferi yapan bir teknik geliştirdi. Tesla makinesi, oluşturduğu elektromanyetik alan sayesinde yeraltında biriken enerjiyi harekete geçirebiliyor hatta istenilen bölgeye yönlendirebiliyordu. Nicola Tesla, ilk olarak ilkel bir düzenek ile 1908 yılında Sibirya'da bir deney yaptı. Bölgede yapılan denemede Hirosima'nın 40 bin katına yakın enerji açığa çıkmıştı. Patlamanın etkisi kilometrelerce kare alana yayılmıştı. Ancak ortada en ufak bir krater veya madde kalıntısı yoktu. Bu durumda bir göktaşının düşmüş olması ihtimali ortadan kalkıyordu. Bilim adamları Sibirya'da ne olduğunu hala tam olarak çözemedi. ABD, Tesla ile çok uzaklardan hatta uzaydan saldırılar yapmayı planladı. Etkisi ve gücü bir türlü kontrol altına alınamayan silahın denemeleri yillarca sürdü: Avustralya , Kafkaslar, Okyanus tabanı ve Güney Amerika'daki Ant dağları. Başlangıçta askeri amaçlı geliştirilen doğa silahının kontrolündeki aksaklıklar destekçilerini korkuttu. Zamanla ortaya çıkan maddi kaynak sorunu bazı barışçı yalanlarla aşılmaya çalışıldı. Makinenin depremleri önlemek için yaratıldığı söylentisi yalanı yayıldı. İddiaya göre, makinenin amacı "ABD'nin yıllarca başına bela olmuş San Andreas fay hattındaki enerjiyi kontrol etmek ve etkisiz hala getirmekti." San Andreas fay hattında biriken enerji suni depremlerle boşaltılacaktı. Ancak projenin denenmesi ve test edilmesi gerekiyordu. Hatalarının giderilmesi şarttı. Bunun için de iyi bir deneme mekanina ihtiyaç vardı. Tıpkı Kuzey Anadolu Fay Hattı gibi; tıpkı Türkiye'nin tam deprem kuşağinda bulunan sanayii merkezi İzmit gibi. Aşağıda bundan neden kuşkulanıldığı ile ilgili bazı şeyler var. Okuyun ve siz karar verin!!

1)Bir çok insan depremden hemen önce, Gölcük'ten Avcılar'a kadar olan bölgede bir ateş topu gördüklerini söylüyorlardı. Kimsenin neden oluştuğu hakkında doyurucu yanıt veremediği bu top, TESLA makinesinin oluşturduğu manyetik alan olmasin?

2)Depremin olduğu gün, Israil ve Amerikan ekipleri, bölgede elektro sismik haberleşme tatbikatları yapıyorlardı. Bu tatbikat, aslında Tesla Makinesi'nin denemeleri olmasın?

3)Amerika, ülkemizde uzun süredir adım adım sismik ağ şebekeleri kuruyor ve bu topraklardaki tektonik hareketleri çok yakından izliyor. Bu bilgilere neden gerek duyuyor? Deprem Makinesi denemelerinin sonuçlarını değerlendirebilmek için olmasın!

4)Depremden sonra, bölgede haberleşmek olanaksız hale geldi. Koskoca bu Cumhuriyetin Cumhurbaşkanı Demirel bile, o gun telefonlarının kesik olmasından yakındı. Bu tele-iletişim aksaklıkları, Deprem Makinesi'nin elektromanyetik dalgalarıyla ilişkili olmasın!

5)Depremden yaklaşık 5 saat sonra, bir Rus deniz araştırma gemisinin yarışır gibi bölgeye gelmesinin amacı, TESLA Deprem Makinesi'ni deneyen ABD'nin izlerini incelemek olabilir mi? Rus araştırma gemisinin, bölge karantinaya alındı diye eli boş dönmesi, kuşku uyandırıyor...

6)Deprem sonrası inanılmaz Amerikan ve Israil yardımının nedeni, duyulan vicdan azabı olabilir mi?

(alıntıdır)

(dünyanın en aktif fay hatlarından biri üzerinde bulunduğumuzun farkındayız ancak iddalar deli saçması değil insan acaba mı diye düşünmeden edemiyor??)

No comments: